Awas Dengan Kesan Sampingan Vivix

Setiap perkara ada risikonya. Vivix pun ada kesan sampingannya tau. Kesan sampingan ni lain sama sekali dengan body adjustments ye. Rujuk kepada pengedar Shaklee anda jika perlukan penerangan lanjut.

Kesan sampingan ni adalah kesan yang akan diperolehi setelah penggunaan atau pengambilan sesuatu dalam jangka masa tertentu. Biasanya untuk jangka masa panjang dan penggunaan yang konsisten.

Apa kesan sampingan Vivix jika diambil secara konsisten untuk jangka masa panjang?

Kesan Sampingan Vivix #1:

Badan boleh kurus. Sebab tu orang yang tekad nak kurus perlu ambil Vivix juga sebagai suplemen harian mereka. Bagaimana Vivix Shaklee membantu menurunkan berat badan?

Vivix mengandungi resveratrol yang mempunyai kadar antioksida yang tinggi. Resveratrol didalam Vivix adalah 10 kali ganda lebih tinggi berbanding kebanyakan produk resveratrol lain.

1. Resveratol meningkatkan penyerapan gula dalam darah dan mengelakkan lebihan gula dari disimpan dalam lapisan lemak.

2. Resveratrol mengelakkan pembentukan tisu lemak dan mengurangkan simpanan lemak dalam badan.

3. Selain itu, resveratrol juga meningkatkan keupayaan otot dan orang yang mengambil suplemen Vivix ini boleh bersenam melebihi orang yang tak ambil suplemen. Lebih bertenaga gitu…

Dengan kata lain, resveratrol menggalakkan peningkatan kadar metabolisem tubuh secara efektif dan menyeluruh. Inilah antara risiko Vivix yang dah ramai orang tahu pun.

Jadi, kepada anda yang susah sangat nak turunkan berat badan, mungkin tiba masanya untuk anda mencuba Vivix.. Ada ke yang dah berjaya kurus dengan Vivix?

Kesan Sampingan Vivix #2:

Kesan lain selain dari badan jadi kurus ialah; kulit menjadi lebih cantik, berseri dan awet muda. Yang kusam tu semua hilang. Body age pun 25 tahun lebih muda. Ada kajian terbukti mengenai body age ni.

Kajian telah menunjukkan, resveratrol berupaya memelihara telomeres (hujung DNA) dari memendek dengan cepat. Malah boleh bantu memanjangkkannya semula. Mereka yang mempunyai telomeres yang pendek lebih cenderung untuk mengalami penuaan sebelum usia dan menghidap penyakit kronik.

Kesan Sampingan Vivix #3:

Badan menjadi lebih sihat serta bertenaga. Disamping itu sistem imun lebih meningkat.

Kesan Sampingan Vivix #4:

Hantu rokok tegar insaf dengan penangan Vivix. Berjaya berhenti merokok selepas konsisten mengamalkan Vivix.

 

Betul ke kesan-kesan Vivix ni? masih tak percaya? momyMez akan kongsikan testimoni-testimoni mereka yang sudah mengamalkan Vivix dan mendapat kesan sampingannya di artikel selepas ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.