Bagaimana Caranya Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Daftar ahli Shaklee dengan momyMez. Mudah saja caranya!

Daftar sebagai ahli Shaklee bukan untuk dipaksa berbisnes. Sekirnya anda orang yang suka penjimatan dan dapat kelebihan, maka jangan dilepaskan peluabg ubtuk mendaftar sebagai ahli dengan momyMez.

Terdapat 2 cara mudah untuk anda mendaftar sebagai ahli.

1. Anda boleh bayar RM 65 (Dah 0% gst now) untuk menjadi ahli Shaklee.

Atau,

2. Dengan pembelian sekurang-kurangnya 200uv, anda memang layak untuk dapat FREE MEMBERSHIP.

Bila anda sudah menjadi ahli Shaklee, segala kelebihan ahli anda akan dapat termasuklah special info dan kebaikan menjadi ahli bawah momyMez.

Kelebihan sebagai ahli samaada mahu jadi sebagai engguna sendiri dan berbisnes banyak.

i.) Ahli makan sendiri

Untuk ahli yang makan sendiri, mereka akan dapat:

  • harga ahli yang 15- 20 % lebih murah berbanding harga retail.
  • Setiap bulan akan dapat bonus apabila pembelian bulan berkenaan melebihi 150 uv.

ii.) Ahli Untuk Bisnes

Yang nak buat bisnes Shaklee, lagi banyak kelebihannya. Mereka masih dapat apa yang ahli makan sendiri dapat, tapi, mereka ada peluang untuk dapat macam-macam lagi. Antaranya adalah:

– Untung runcit@retail

Kita berhak untuk dapatkan untung dalam setiap jualan yang kita jual.namanya pun bisnes a.k.a perniagaan kan. Dan Shaklee juga mau kita jujur dalam berbisnes.

Untung retail yang kita dapat adalah hak kita. Kita tak boleh jual harga ahli kepada orang yang bukan ahli.

– Bonus Berganda-ganda

Layak bonus ni ada kiraannya ya, iaitu dikira berdasarkan berapa banyak uv kita ada. Ianya dikira setiap 1bulan sahaja dan tidak boleh dibawa ke bulan seterusnya. Kita yang tentukan bonus kita dapat, sebab usaha lebih dapat lebih.Tiada limit kepada bonus yang kita boleh dapat. Shaklee akan bagi.

Sekiranya kita mencapai 3000uv, kita akan naik rank Supervisor.

– 3C

C pertama adalah cash sperti bonus tadi cerita di atas.

C kedua adalah Car Bonus. Shaklee akan bagi kita dalam bentuk duit. Kita boleh guna duit tu untuk beli kereta idaman kita, atau mahu bayar loan kereta sedia ada. Bak buat apa pun boleh, yang penting kepada yang baik-baik saja.hehe

C ketiga adalah Convention. Convention adalah trip-trip 7 bintang yang Shaklee sediakan untuk leader-leader yang berkelayakan untuk join. Trip nie adalah PERCUMA tau. Siap diberi kejutan lagi semasa dalam trip.

Haah..

Menarik kan bila kita daftar jadi ahli Shaklee?.

Apa yang bestnya mendaftar dengan momyMez?

Ada banyakk bestnya tau bila anda mendaftar dengan momyMez ni.

– Follow up and follow through

Anda sebagai downline momyMez akan sentiasa di follow up bertanyakan keperluan anda. Samada nak momyMez oderkan vitamin atau anda sendiri melalui shaklee2u yang akan diajar momyMez. Perkara basic ni s2u.

– COD

Kalau dekat, momyMez boleh COD terus. Mudah saja kan dan cepat.

– Suprise gift

Suprise gift untuk customer dan dowline momyMez. Ni untuk menghargai pencapaian dan kesetiaan anda dengan momyMez diShaklee.

Bagi yang nak berbisnes, momyMez akan menyediakan macam-macam untuk memudahkan anda.

– Kelas online

MomyMez akan ajar segala ilmu yang momymez dapat kepada anda. Akan duplicate apa yang mentor ajar, mesti ditrunkan ilmu-ilmu itu untuk anda pula mencipta kejayaan dengan Shaklee.

Jauh ke dekat ke tetap boleh berkelas. Online jee..

– Kelas Offline

Banyak kelas offline dari mentor-mentor momyMez. Anda pun boleh sertai bersama, tambah ilmu-ilmu tentang shaklee, marketing dan macam-macam lagi.

Coaching

MomyMez akan buat coaching online atau one-to-one, supaya anda tidak terkapai-kapai atau dibiarkan. Kita gerak sama2 untuk berjaya.

– Group Support

MomyMez akan masukkan ke dalam group-group support momyMez dan juga group upline, nenek moyamg atas kita lagi.

Ramai yang akan membantu bila kita dah masuk dalam ni.

Amacam? Best kan jadi downline momyMez.!😁

Okay! Jom join momyMez sekarang. Jangan sengaja dilambat-lambatkan.😁

MomyMez 013-899 4478 atau klik je image whatsapp ni untuk terus ke whatsapp.

teratak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.