Testimoni Vivix Awet Muda Anti-Penuaan

Awet muda! Seronok kan bila kita disangkakan kakak pada anak-anak kita kelak..Hihi..awet muda gituu.. Semua orang nak awet muda kan. Kalau boleh mahu yang nampak muda dari usia sebenar dan kekal sihat juga. Untuk 2 kombinasi ni, momyMez ada caranya. Iaitu Vivix. Vivix bukan saja bantu jadikan kita tampak lebih muda tapi juga membantu dari […]

Testimoni Vertigo Berkesan Dengan Vivix

Terdapat beberapa simptom Vertigo. Antaranya ialah; 1. Kerap sakit kepala. 2. Penglihatan nampak berputar-putar. 3. Loya dan muntah-muntah. 4. Sukar untuk seimbangkan diri. 5. Kepala terasa kerap nak melayang-layang je. Vertigo ni boleh jadi penyakit sementara dan berpanjangan juga. Bertiga terjadi apabila otak kita memberi signal kepada semua organ kita secara serentak memyebabkan badan jadi […]

Testimoni Vivix Shaklee Turunkan Paras Gula Dalam Darah

Cara menurunkan paras gula dengan cepat, berkesan dan cepat. Zaman sekarang ni, bukan orang yang berusia saja yang berisiko dengan masalah gula tinggi dalam darah dengan kata mudahnya ialah kencing manis. Sehingga ada juga yang mempunyai paras gula terlalu tinggi dan terpaksa jarum insulin dalam badan. Salah satu punca terjadinya diabetis dikalagan pesakit diabetis ialah […]

Percutian Mewah Tajaan Shaklee Sepenuhnya

3C yang terakhir di Shaklee ialah Convention/Conference. Terdapat 2 percutian dan 2 event besar Shaklee setiap. Percutian yang diberi sangatlah mewah dan ianya adalah percuma bila anda layak. TRIP/PERCUTIAN MEWAH 6 BINTANG SHAKLEE!😍 Shaklee menawarkan 2 jenis percutian, iaitu; 1. Regional Trip – Shaklee memberikan percutian percuma yang mewah di Negara Jiran Serantau. Trip Shaklee […]

Bonus Kereta Tanpa Had Setiap Bulan Buat Pengedar Shaklee

Menarik bonus kereta tanpa had setiap bulan pula tu kan.. Selain cash bonus atau bonus tunai tanpa had bonus kereta juga ada. CAR Subsidiary Program Walaupun namanya CAR bonus tetapi ianya bukanlah ‘sebiji kereta’ untuk diberi sebaliknya ianya diberikan dalam bentuk tunai/cash/wang tanpa had. Serendah RM550 sebulan dan semaksimum mana pun yang anda layak akan […]

Pelbagai Cash Bonus Menanti Anda Apabila Berbisnes Shaklee

Bertuahnya buat bisnes Shaklee ni, Cash bonus pun ada macam-macam. Belum lagi bonus yang lain, ada 2 lagi..Car bonus dan Convention lain lagi. Ada 3 konsep peluang yang ada di Shaklee. Salah satunya ialah Cash Bonus inilah. Cash bonus ni bukan hanya bonus personal saja tau, ada bonus-bonus cash yang lain juga. Jadi, jomm..kali ni […]

Bonus Dan Tawaran Yang Ada Di Shaklee

Hari ini momyMez nak bercerita tentang ‘Compensation Plan’ shaklee..atau bahasa mudah kita nak faham ‘Apa Bonus & Tawaran Hebat Menanti Pengedar Shaklee di Shaklee?’ Setiap bisnes MLM pasti ada cara tersendiri untuk menghargai usaha dilakukan oleh ahli keluarga sepanjang bulan. Bonus 3C di Shaklee ialah Cash bonus, Car bonus, dan Convention bonus. 1. CASH BONUS […]

Bagaimana Caranya Untuk Menjadi Ahli Shaklee

Daftar ahli Shaklee dengan momyMez. Mudah saja caranya! Daftar sebagai ahli Shaklee bukan untuk dipaksa berbisnes. Sekirnya anda orang yang suka penjimatan dan dapat kelebihan, maka jangan dilepaskan peluabg ubtuk mendaftar sebagai ahli dengan momyMez. Terdapat 2 cara mudah untuk anda mendaftar sebagai ahli. 1. Anda boleh bayar RM 65 (Dah 0% gst now) untuk […]

Senarai Cawangan-cawangan Shaklee Di Seluruh Malaysia

Bagaimana nak ke Shaklee kawasan anda, adakah ada ditempat anda? Jom tengok senarai dibawah ini. Senarai Branch Shaklee Yang Ada Di Malaysia. 1. Shaklee HQ (Home Office) Alamat: Ground Floor, Sunway Geo Tower, Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway, 47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan. Google Map: https://goo.gl/maps/55rpo1Rx1BN2 Tel: 603-5622 3188 Fax: 603-5622 3199 Waktu Operasi: […]

Trusted Pengedar Shaklee Bangi-Kajang-Putrajaya

Assalammualaikum. Memperkenalkan diri momyMez, seorang Trusted Pengedar Shaklee anda. MomyMez aktif shaklee di kawasan bangi dan area yang berdekatan seperti kajang dan putrajaya sahaja. MomyMez join shaklee pada tahun 2014 untuk membeli supplemen menyusu ketika itu. Rasanya memang ramai juga yang terus join ahli shaklee sebab nak dapat terus harga murah bila sudah ahli kan. […]