Bonus Kereta Tanpa Had Setiap Bulan Buat Pengedar Shaklee

Menarik bonus kereta tanpa had setiap bulan pula tu kan.. Selain cash bonus atau bonus tunai tanpa had bonus kereta juga ada.

CAR Subsidiary Program

Walaupun namanya CAR bonus tetapi ianya bukanlah ‘sebiji kereta’ untuk diberi sebaliknya ianya diberikan dalam bentuk tunai/cash/wang tanpa had. Serendah RM550 sebulan dan semaksimum mana pun yang anda layak akan diberi.

Sebab tu car bonus ni sangat best sebab kita boleh beli apa saja yang kita impikan. Bukan saja boleh beli kereta impian kita, tapi boleh juga memilih untuk menggunakannya beli rumah impian atau melancong dengan keluarga dinegara orang dan sebagainya, ikut suka kita lah mahu buat apa dengan ganjaran itu!😁

Cara melayakkan diri untuk meerima Binus Kereta ini ;

1. Naik rank Supervisor dan keatas.

Langkah pertama ialah, menjadikan diri anda sebagai Business Leader sekurang-kurangnya di pangkat Supervisor.

2. UV Jualan sebanyak 30,000uv.

Langkah kedua ialah, dapat mengumpul 30,000uv jualan dengan jayanya sepanjang tempoh 3-4 bulan mengikut kiraan Shaklee tetapkan.

Tidak boleh skip-skip, kena berterusan sepanjang tempoh 3-4bulan tu. Jangan risau, kerana jumlah ini adalah berdasarkan UV kumpulan dibawah anda bukan peribadi saja. (Rujuk gambar dibawah)

– GUV anda akan dikira 100%. So, kalau bulan tu anda kumpul 7000 UV, so semua tu diambil kira.

– GUV Level 1 – 50% daripada jumlah kesemua downline Level 1 anda.

– GUV Level 2 – 20% daripada jumlah kesemua downline Level 2 anda

– GUV level 3– 10% daripada jumlah kesemua downline Leve 3 anda.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

PROGRAM 3 BULAN, 30,000 UV

Bulan pertama, 5,000 UV

Bulan Kedua, 10,000 UV

Bulan Ketiga, 15,000 UV

PROGRAM 4 BULAN, 30,000 UV

Bulan pertama, 5,000 UV

Bulan Kedua, 7,500 UV

Bulan Ketiga, 7,500 UV

Bulan keempat, 10,000UV

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Untuk memudahkan anda mendapatkan bonus kereta ni, anda kenalah melebarkan bisnes anda dengan menambah/sponsor ahli baru dibawah anda untuk menjadikan jumlah UV kumpulan lebih besar. Ahli baru yang minat berbisnes banyak membantu untuk capai target.
Walaupun nampak macam susah, tapi sebenarnya sangat berbaloi. Anda hanya perlu buat benda ni sekali je. Once dah lepas, anda akan sentiasa layak mendapat CAR Bonus setiap bulan dengan syarat minimum GUV adalah sebanyak 5,500 GUV.

Bila anda mempunyai leader di bawah anda, CAR Bonus anda juga akan semakin bertambah banyak tanpa had.

Sertai team momyMez sekarang untuk merebut peluang yang ada ini! Bersama kami mengejar impian anda.

MomyMez 013-899 4478

(Atau klik gambar dibawah)

teratak

One thought on “Bonus Kereta Tanpa Had Setiap Bulan Buat Pengedar Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.