Kelebihan Vitamin C Semula Jadi Shaklee Yang Tiada Pada Jenama Lain Dipasaran

Hai.. Assalammualaikum.

Hari ini momyMez akan berkongsikan kelebihan Vitamin C Shaklee dari Vitamin C yang lain, yang ada dipasaran.

Seperti yang kita maklum, tubuh kita ni terdedah dengan radikal bebas. Daripada udara tercemar, seperti asap kenderaan, asap dari kilang, dari orang yang merokok dan sebagainya.

Vitamin C mempunyai antioksidan atau perisai yang melindungi sistem tubuh badan kita supaya tidak mudah jatuh sakit, demam atau dijangkiti selesema.

Jom kita tengok kelebihan Vitamin C Shaklee yang Viral ini.

1. Diperolehi daripada ekstrak jagung.

Vitamin C sesuai untuk mereka yang ada masalah perut sensitif dengan rasa masam dan pedih ulu hati, kerana ianya diekstrak daripada jagung. Mesra perut sensitif.

2. Perlepasan secara berperingkat.

Vitamin C Shaklee bertindak secara “Sustained Release” iaitu perlepasan secara berperingkat. Ini bermakna vitamin c shaklee bukan dilepaskan dan digunakan sekaligus, sebaliknya secara berperingkat.

3. Tiada pembaziran.

Vitamin C Shaklee tiada pembaziran. Kerana ia digunakan dan dilepaskan secara perlahan mengikut keperluan dengan adanya “Sustained Release” yang momyMez katakan sebentar tadi.

4. Perbandingan Vitamin C dan Buah oren.

1 tablet vitamin C shaklee bersamaan dengan 1 setengah biji oren setiap 1 jam selama 5 jam. Ini bermakna, 1 tablet vitamin C mengandungi 7 setengah biji buah oren.

5. Kaya bioflavonoid.

Vitamin C Shaklee diperkaya dengan 120mg bioflavonoid sitrus. Ianya bertindak secara sinergi dan efektif dengan vitamin c untuk meningkatkan lagi keberkesanannya.

Inilah dia kelebihan Vitamin C Shaklee yang hanya ada pada Vitamin C Shaklee satu-satunya. Sememangnya tidak ada pada vitamin c brand@jenama lain diluar sana(pasaran).

Kesan positif Vitamin C

MomyMez,

Pengamal Vitamin C Semula Jadi Shaklee.

Klik link whatsapp untuk menghubungi momyMez ➡️ Whatsapp momyMez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.