Kisah Pendek Menjadi Sebahagian Dari Keluarga Shaklee

Dulu..

Masa kecil dulu parents sememangnya ada bagi makan vitamin, tapi bila semakin meningkat remaja dan dah pandai sendiri-sendiri, akhirnya pengambilan vitamin tu dah hilang dalam rutin harian.

Sepanjang meningkat remaja ke arah dewasa..langsung tak ambik kisah pun kepentingaannya pengambilan vitamin ni. Dipendekkan cerita, momyMez join Shaklee iaitu syarikat nutrisi yang hebat ini bila berniat untuk jayakan misi menyusukan bayi iaitu anak pertama momyMez sepenuhnya dengan susu ibu. Semaunya nak berikan yang terbaik untuk anak-anak tersayang kan.

Produk pertama momyMez consume ialah ESP.. Best rupanya penangan ESP ni. Syukur membantu stok EBM yang meriah, dan hati pun buatkan kita bersedia untuk kembali berkerja selepas berpantang.

Selepas tu, momyMez teruskan ambil lagisuplemen Shaklee yang lain. Alhamdullilah asbab produk Shaklee, momyMez berjaya dalam misi penyusuan anak pertama selama 2tahun dan lebih.

Seterusnya usaha diteruskan lagi untuk menjayakan misi menyusukan anak kedua sepenuhnya pula. Susu ibu banyak khasiat tau! Sehingga hari ini, anak kedua dah pun masuk 1tahun 4 bulan semalam.

Bestnya produk Shaklee ni merangkumi semua termasuk lah kesihatan yang lebih baik dan kecantikan yang selamat dan pastinya berjaya kuruskan i dari badan kembang masa hamil.Hihi

Banyaklah #shakleeeffect yang momyMez dapat hasil berShaklee untuk sendiri sekian lama, akhirnya kini momyMez pun nak bantu orang lain juga untuk merasa.

So, momyMez buat biz shaklee dengan hati yang lapang dan bersedia untuk menyebarkan benda baik kepada semua. Sambil makan sendiri dan sambil jalankan biz ni untuk bantu orang lain, bonus bulanan momyMez juga turut bergerak.

Alahmdullilah. Hasil setimpal dengan usaha kita. momyMez dah cuba dan merasa sendiri keistimewaan Shaklee ni. Dan kenal Landmark Study, tau bezanya produk Shaklee dengan produk lain. Contohnya ESP_soya kenapa lain dari yang lain, salah satunya NON-GMO.

Jangan tak tau, momyMez pengasas group #INSPIRE yang mempunyai banyak kelebihan.. 🙂 Kenalah join group #INSPIRE , inshaAllah akan berjaya bersama-sama.

Shaklee ni selamat, berkesan dan semula jadi. Sangat meyakinkan. Kita bantu orang lain untuk dapatkan yang lebih baik. Kalau momyMez tak yakin dan tau ia bukan sesuatu yang baik, momyMez pun tak sampai hati nak jual tau..

TAPI Shaklee terbukti selamat dan berkesan ke atas diri momyMez sendiri dan dah banyak kajian yang dijalankan oleh Shaklee sendiri untuk produk mereka tu pun. 🙂

Proud to be Shaklee Family! 😀

Join Us Now!
INSPIRE.. your new adventure start here..

Sebarang pertanyaan tentang penyusuan boleh terus hubungi momyMez.

Shaklee Lover,
momyMez 013-899 4478
www.teratak-vitamin.com

teratak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.