Membantu merawat penyakit Kanser dengan Vivix

Assalamualaikum & Salam sejahtera…..pasti ada yang tertanya-tanya betul ke Vivix ni boleh membantu merawat Kanser?

Disini saya kongsikan beberapa testimoni pengguna Shaklee Vivix yang sudah beransur pulih dan ada yang sudah bebas dari penyakit kanser sepenuhnya.

TESTIMONI 1 : Vivix VS Kanser Paru-Paru

Anda pernah dengar nama Law Chu Hian? Terkenal sebagai pembaca berita di Edisi Siasat NTV7 satu ketika dahulu. Kini beliau sudah berhenti berkhidmat di NTV7 selepas beliau mengalami satu ujian yang berat yang telah mengubah seluruh hidupnya.

Pada tahun 2004, Law Chu Hian telah disahkan menghidap kanser paru-paru. Namun ini semua tidak mematahkan semangat beliau untuk berikhtiar merawat dan menjadi sihat semula. Beliau telah mengamalkan Shaklee Vivix sebagai makanan tambahan untuk melawat kanser paru-paru nya.

vivix-cancer-1

TESTIMONI 2 : Vivix VS Kanser Usus Tahap 4

Testimoni kedua merupakan perkongsian daripada ibu mertua seorang sahabat. Beliau merupakan menghidap kanser usus pada tahap 4. Dengan pengambilan 2 botol Vivix secara konsisten dan menjaga pemakanan yang seimbang. Alhamdulillah…sudah recover dari kanser usus tahap 4.

Nota: Kanser tahap 4 merupakan tahap paling berbahaya di mana sel kanser sudah merebak ke bahagian-bahagian lain di dalam badan.

vivix-cancer-2

TESTIMONI 3 : Vivix VS Kanser Payudara

Seorang pengguna Shaklee Vivix telah merawat Kanser payudara dalam tempoh 6 bulan.

vivix-cancer-3

TESTIMONI 4 : Vivix VS Kanser

vivix-cancer-4

TESTIMONI 5 : Vivix VS Kanser Ovari

Seorang lagi pengguna Shaklee Vivix secara konsisten telah melawan penyakit Kanser Ovari nya.

vivix-cancer-5

Bagaimana VIVIX membantu merawat Kanser??

Resveratrol yang terdapat dalam Vivix merupakan kandungan utama Vivix. Resveratrol telah terbukti berkesan melalui beberapa kajian saintifik untuk memulihkan sel-sel DNA yang rosak, dan membantu untuk merawat penyakit kronik seperti kanser dll. Kajian menunjukkan bahawa Resveratrol (kandungan utama vivix) boleh bertindak sebagai antioksidan dan anti-radang.

vivix-cancer7

Vivix dibiuat daripada 4 ekstrak botani iaitu:

  • Anggur muscadine
  • Lobak ungu
  • Elderberry Eropah (Sambucus Niagra)
  • Polygonum Cuspidatum

Menurut laporan daripada kajian terbaru yang dibuat oleh University of Missouri pada tahun October 2013; lebih banyak sel kanser yang mati jika pesakit dirawat menggunakan gabungan resveratrol (kandungan utama Vivix!) dan radioterapi berbanding rawatan dengan radioterapi sahaja.

Beberapa kajian telah menunjukkan bahawa resveratrol boleh membantu mencegah penyakit kanser:

  • Menurut laporan dari Annals of the New York Academy of Sciences 2011, beberapa kajian awal menunjukkan bahawa resveratrol mungkin mempunyai kesan anti-kanser.  
  • Dalam satu kajian 2008 pada kultur sel, resveratrol membantu menyekat perkembangan kanserpayudara di peringkat awal. Diterbitkan dalam PenyelidikanPencegahan Kanser, kajian itu mendapati bahawa resveratrol membantu menghalang estrogen dari bertindak balas dengan molekul DNA dan membentuk sebatian yangmenandakan permulaan pembentukan sel kanser.
  • Menurut laporan yang diterbitkan pada 2007 oleh  Biologi Kanser & Terapi. Penulis laporan itumendapati bahawa resveratrol muncul untuk menjejaskan semua peringkat karsinogenesis (di mana sel-sel normal berubah menjadi sel-sel kanser).
  • Diterbitkan dalam jurnal Karsinogenesis, satu lagi kajian tahun 2008 menunjukkanbahawa resveratrol boleh membantu mencegah kanser prostat (mungkin disebabkan olehkesannya terhadap hormon seks lelaki yang dipanggil androgen). 

DAPATKAN VIVIX UNTUK ORANG YANG TERSAYANG HARI INI

Sel kanser dapat merebak dengan pantas ke organ lain jika tidak merawatnya dengan cara berkesan dan cepat. Jangan tunggu lagi. Order disini secara online..Mudah, Selamat dan Pantas!!!

Pemakanan Sihat

Vivix®

Penemuan Revolusioner oleh Shaklee Kod Produk:10320 (150ml)

Berminat menjadi ahli Shaklee atau anda ada sebarang pertanyaan? Isi borang dibawah, kami akan menghubungi anda untuk keterangan lanjut:

Atau Hubungi saya terus melalui Whatsapp : 013-899 4478

2 thoughts on “Membantu merawat penyakit Kanser dengan Vivix

  1. Pingback: Vivix Shaklee :: Apa itu Vivix? Apa manfaatnya? – TERATAK-VITAMIN.com

  2. Pingback: MILD STROKE || 3 HARI MINUM VIVIX DAH BOLEH BANGUN – TERATAK-VITAMIN.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.