MomyMez Pengedar Shaklee Aktif Bangi Malaysia dan Newcastle Australia

Assalammualaikum. Apa khabar semuanya?

Artikel kali ini momyMez nak kongsikan sedikit sebanyak tentang momyMez sebagai seorang Pengedar Shaklee Aktif yang anda boleh cari bila-bila masa.

MomyMez merupakan seorang isteri dan juga sebagai bos dan juga pekerja sendiri melakukan bisnes Shaklee ni. Gituuu.. Hehe

Dari tahun 2014 lagi momyMez bershaklee sebenarnya, iaitu sejak lahirnya anak pertama, asbab set menyusu shaklee yang sangat membantu dan produknya semua memang terbaik. MomyMez dan sekeluarga teruskan untuk amalkan Shaklee sehingga hari ini.

Dari vitamin sehinggalah skincare semuanya Shaklee. Berbaloi untuk kesihatan dan kecantikan dalaman dan luaran. Love it!.

Kalau anda tercari-cari Pengedar Shaklee Aktif yang boleh COD di area Bangi (Bandar Baru Bangi) yang berhampiran anda. Sekarang tak perlu risau sebab anda dah tahu momyMez adalah ejen di kawasan Bangi, Selangor.

MomyMez juga boleh membuatkan pengeposan ke seluruh Malaysia. Bukan itu sahaja, sekiranya anda atau keluarga anda memerlukan produk Shaklee dan berada di Australia. Anda boleh menghubungi momyMez untuk dapatkannya.

Kalau nak momyMez COD, momyMez boleh je COD. Tapi hanya di area Newcastle, Australia.

MomyMez Trusted Shaklee Bangi Dan Australia.

Memang dah ramai yang menjadi customer momyMez bagi feedback yang best-best selepas amalkan Shaklee. Yes! Memang tak dinafikan, sebab momyMez sendiri dah merasa kehebatanya untuk kesihatan kami sekeluarga.

Haa..tak kira anda jauh atau dekat, bila dah jadi customer momyMez, pastinya anda akan dapat konsultasi terbaik dan percuma dari momyMez sendiri dan termasuklah tips, info dan promosi bulanan setiap bulan.

MomyMez dapatkan produk tulen Shaklee dari HQ Shaklee sendiri. Terjamin produk berkualiti dan bukan tiruan mahupun dah rosak tak elok.
COD boleh dilakukan di sekitar Bangi Selangor, Kota Kinabalu Sabah dan Newcastle Australia.
Untuk pembayaran anda boleh transfer RM (yang ada di Malaysia) atau AUD (Yg ada di Australia).😉

Kalau anda ada masalah kesihatan seperti gastrik, kolestrol tinggi, berat berlebihan, bacaan HB rendah, ekzema, impetigo, migrain, malahan untuk masalah kulit @ kecantikan seperti kulit berjeragat, jerawat, kulit kering atau berminyak etc.

Boleh hubungi momyMez untuk momyMez bantu anda atasi semua masalah ini, kerana momyMez berpengalaman untuk membantu anda. Pengalaman ni dari momyMez dan customer momyMez sendiri antaranya.

Jika anda nak jadi ahli dan dapatkan harga ahli Shaklee, anda boleh sertai team momyMez, gunakan nombor ID Shaklee momyMez sebagai Penaja Shaklee Anda.

Nama: Nur Mezra

No.ID: Shaklee

No.Phone: 013-8994478

Link Whatsapp: http://mez.wasap.my

Anda perlu Penaja (Sponsor) untuk menjadi ahli Shaklee untuk memudahkan segala urusan berkaitan Shaklee, seperti oder produk Shaklee, konsultasi berterusan cara pengambilan produk yang bersesuaian dan berkesan, update promosi bulanan, malah untuk bimbingan memulakan bisnes Shaklee dan apa-apa isu berkaitan Shaklee.

Semua individu yang berdaftar sebagai ahli Shaklee BOLEH memulakan perniagan Shaklee. Produk Shaklee memang mempunyai permintaan yang tinggi, ya lah semua nak sihat, ramai lah yang mencari.

Baiklah. Kalau anda berminat mak mulakan bisnes atau perlukan produk Shaklee, anda bolehlah hubungi momyMez ya. Whatsapp 013-8994478.

Klik disini untuk terus ke ruangan whatsapp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.