Pelbagai Cash Bonus Menanti Anda Apabila Berbisnes Shaklee

Bertuahnya buat bisnes Shaklee ni, Cash bonus pun ada macam-macam. Belum lagi bonus yang lain, ada 2 lagi..Car bonus dan Convention lain lagi.

Ada 3 konsep peluang yang ada di Shaklee. Salah satunya ialah Cash Bonus inilah.

Cash bonus ni bukan hanya bonus personal saja tau, ada bonus-bonus cash yang lain juga. Jadi, jomm..kali ni kita nak tahu tentang Cash bonus dengan lebih lanjut lagi.

Shaklee menawarkan 9 jenis Cash bonus buat ahli shaklee yang berbisnes terutamanya.

Dalam cash bonus je, Shaklee ada :

1. PERSONAL BONUS (PB)

– Bonus ni dikira dari hasil jualan peribadi kita sahaja.

Bonus yang kita dapat dikira berdasarkan uv kumpulan. Jadi, lebih banyak jualan atau belian dari ahli group kita, makin banyaklah cash bonus kita terima.

Bonus cash kita dapat, dikira mengikut %UV kita. Dan PV tu adalah nilai jualan atau belian keseluruhan setiap bulan.

PV x %UV kita, maka akan dapatlah nilai bonus dalam ringgit😁

2. NET PERSONAL BONUS (NPB)

NPB ini adalah hasil % dari setiap ahli group kita yang membeli produk Shaklee pada bulan berkenaan. Shaklee menawarkan NPB sehingga 21%. Shaklee sangat adil. Bila jumlah pembelian atau jualan ahli group atau downline kita lebih besar, semakin kecil % yang upline akan terima dari ahli tersebut.

3. LEADERSHIP BONUS (6 Jenis Bonus)

Setiap leader Shaklee yang naik rank ataupun maintain rank, kita akan dapat % bonusnya dengan % yang berbeza. Kiranya Shaklee bagi penghargaan sebab kita berusaha untuk guide downline kita sehingga menjadi leader.

4. INSENTIF BONUS

Insentif Bonus ini cuma layak kepada pengedar di rank Coordinator ke atas. Setiap rank akan menerima % yang berbeza dari downline kita.
Semakin tinggi rank kita, semakin tinggi juga % insentif bonus yang akan diterima.

Semakin banyak usaha kita dalam melakukan bisnes ni, inshaAllah makin bertambah hasil kita akan dapat. Setimpal dengan usaha kita. Sekiranya anda ingin merebut peluang bonus yang ada ini, jom sertai team momyMez.

MomyMez 013-8994478

Klik whatsapp dibawah

teratak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.