Pengedar Shaklee Bangi – 013- 899 4478

COD Bangi, Kajang dan Putrajaya

Salam perkenalan buat semua..momyMez merupakan pengedar shaklee Selangor yang paling aktif. Jika anda memerlukan produk shaklee, boleh hubungi momyMez di 013-899 4478.

 

Nama penuh momyMez ialah Nur Mezra Bunguh, yang berasal dari Sabah tapi sudah beberapa tahun menetap di Selangor dimana jodoh ketemuan disini, iaitu suami tersayang. Kami dikurniakan 2 cahaya mata yang aktif, anak perempuan dan anak lelaki.

 

Sebelum buat bisnes online dengan Shaklee ni, momyMez ada kerja hakiki. Seronok memang seronok ketika masih bujangan. Bila sudah bergelar ibu, mulalah rasa tertekan dengan kerja dan banyak memikirkan anak, nak jaga sendiri supaya kita sendiri tahu dan nampak perkembangannya.

Jadi, memutuskan untuk berhenti kerja..walau ada dirumah rasa bosan juga kalau tak buat kerja untuk pegang duit sendiri kan. Nak bagi ibu bapa pun lebih lapang dengan income sendiri seperti berkerja sebelum ini.

Jodoh Dengan Shaklee

Mula berkenalan dengan Shaklee sejak anak pertama dan sehingga hari ini, dan masih meneruskan jodoh dengan anak kedua. Sebagai ibu mesti kita juga ingin berikan yang terbaik dan momymez memilih Shaklee sebagai bantuan kesihatan dan sekaligus untuk income. Momymez telah berjaya menyusukan anak sehingaa umur 2 tahun untuk anak pertama dan anak kedua juga inshaAllah sehingga umur 2 tahun, sekarang ni masih menyusukannya yang sudah pun berumur setahun lebih pada saat ini.

Dan, momyMez sangat yakin Shaklee yang terbaik untuk keluarga dan diri momyMez. Baik untuk kesihatan mahupun untuk pendapatan. Sebab momymez walau lambat tersedar untuk mulakan bisnes ni. Alhamdullilah rezeki dengan shaklee ini sentiasa ada dan semakin bertambah.

Sekarang bisnes shaklee ini sudah menjadi bisnes sepenuh masa momyMez, orang kata ‘LifeTime Business’ dan momyMez akan turunkannya ke anak cucu.

 

 

Kenapa Setia Dengan Shaklee?

Ya, momymez setia menggunakan produk shaklee dan membuat bisnes online dengannya. Ini kerana bisnes online shaklee boleh memberikan income yang besar pada suri rumah termasuk momyMez sendiri dan siapa-siapa pun yang buat bisnes shaklee ni.

Produk shaklee merupakan produk luar biasa yang terbaik didunia. Kesan positif yang kita akan alami bila amalkan produknya merupakan bukti kehebatan produk-produknya seakan-akan ada mulut nak bercakap sendiri lesannya tu. Tak perlu kita nak mereka-reka kelebihan semata-mata nak menjual produk tu.

Bukan setakat itu saja, bisnes online shaklee mempunyai sistem online yang sempurna, ianya sangat flexible dengan adanya sistem shaklee2u. Semuanya dihujung jari. Antaranya ialah ianya memudahkan momyMez membuat tempahan, daftar keahlian, ilmu produk, promosi bulanan, periksa jumlah income dan sebagainya.

Walau tengah bercuti-cuti dinegara atau negeri orang ke, kita tetap boleh pantau prestasi jualan kita secara online walau dimana jua. Sesambil menyusukan anak, boleh lah buat tempahan pelanggan secara online.

Bisnes shaklee ni juga mendorong momymez untuk menjadi jutawan.. Cewahh… Hehe..seronok kan..

Bagaimana maksud tu? Bila buat bisnes shaklee ni, momyMez bole dapat income yang lebih dan lebih lagi. “Unlimited Profit” dengan modal yang rendah hanya daftar keahlian RM68.90 tak termasuk pos untuk penghantaran Starter Kit sebagai ahli sah shaklee.(sikit je tu) Berbaloi! Tak pernah terfikir peluang yang ada dishaklee sebelum ni. Itu dulu, sekarang dah ada kesedaran..haha

Dengan shaklee, tak adanya politik, tak perlu buka kedai, peluang bisnes terbuka luas dan pelanggan akan sentiasa buat tempahan balik (repeat oder) itu tinggi. Walau suri rumah sekali pun, income bole dapat 5 angka dengan bisnes ni..semuanya bergantung pada usaha dan doa.

Ekonomi diri kita menekan kita untuk dapatkan income lebih.. Jadi, mengapa tidak cuba buat bisnes shaklee kan..? Unlimited income. Di shaklee ramai yang mampu beri kemewahan kepada ibu bapa. Kalau hanya setakat gaji saja mungkin agak susah dengan income yang terhad.

 

 

Sekian kisah shaklee momyMez. Salam sayang buat semua.

 

 

 

 

 

teratak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.