Set Cantik Vitamin Shaklee

Ramai yang suka kulit cantik kan. Anda boleh dapatkan kulit cantik cara selamat dan sihat tau.

Caranya mudah, iaitu dapatkan set cantik shaklee ni untuk dapatkan kulit cantik,sihat dan baik untuk dalaman termasuk luaran juga.

Kemudian amalkanlah secara konsisten in sha Allah. Anda ankan rasai perbezaanya. Mesti rasa bersyukur sangat dapat kenal Shaklee.

Mesti tertanya-tanya apa kelebihannya Shaklee ni. Mungkin masih ramai yang tak tahu walaupun lebih 60tahun Shaklee ni ada di Malaysia kan.

Apa kelebihan Shaklee yang tidak ada dalam mana-mana syarikat nutrisi tang kain ialah ianya 100% terjamin berkesan, terbukti dan mesra alam semula jadi.

Apa yang Set Cantik Vitamin Shaklee ni boleh diberikan?

ESP

Merupakan sumber protein semulajadi berasaskan soya non-Gmo. Nak kulit cantik seluruh badan dan muka kenalah ambil sumber protein yang terbaik.

Protein soya dalam Esp ni sangat bagus untuk berikan keanjalan kepada kulit, malah kulit akan lebih gebu jadinya tau. Hihi

Ianya juga bantu pudarkan parut, membantu mengawal pertumbuhan jerawat , mencerahkan kulit, menegangkan dan menyihatkan kulit serta bantu kecilkan pori juga tona kulit lebih sekata.

– – – – – – – – – –

Vitamin C

Sumber vitamin C Shaklee ini dieskstrak daripada jagung tau dan memang bagus untuk anda yang ada masalah perut sensitif.Selamat dan mudah dimalakan.

Ianya membantu memberikan perlindungan dari sinaran UV dan mengurangkan sunburn. Membantu menggantikan tisu-tisu yang rosak untuk hasilkan kulit yang lebih sihat dan cantik.

Vitamin c ni sangat diperlukan untuk menggalakkan penghasilan kolagen tau!😉

Sememangnya ia akan membantu kurangkan kedutan dan tanda-tanda penuaan sekaligus jadikan kulit glowing dan radiant. Gejala jeragat juga dapat dibanteras. Gituu😁

– – – – – – – – – –

Vitamin E

Grape seed. Membuatkan kulit lebih muda dan lebih moist. Ianya jugadapat membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.

Membantu pudarkan parut jerawat dan mengawal kulit berminyak.

– – – – – – – – – –

Sekiranya anda ingin mendapatkan terus Set ini sendiri, tekan button ESell dibawah ini ;

Selepas anda membuat pembelian, boleh hubungi momyMez di 013-8994478 atau klik whatsapp dibawah ini untuk mendapatkan cara pengambilan ekslusif untuk pelanggan momyMez sahaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.