Set Kesihatan Langsing Shaklee

Menghadapi masalah berat badan? Cuba macam-macam cara atau produk tetapi tiada hasil. Masih tercari-cari cara nak turunkan berat badan? Jom kita cuba dengan Set Kesihatan Langsing Shaklee ini.

Set Kurus atau Set Langsing Shaklee ini menggunakan 3 konsep iaitu Bakar, Buang dan Bina untuk mengurangkan berat badan penggunanya.

Apa itu BAKAR?? Apa itu BUANG?? Apa itu BINA?? Nak tahu apa dia, baca dibawah ini:

 

KONSEP 1 : BAKAR

Bakar yang dimaksudkan adalah bakar lemak. Ada juga yang menggelarkan cairkan atau pecahkan lemak. Produk yang berkesan untuk cairkan atau bakar lemak dalam badan adalah LECITHIN.

FUNGSI LECITHIN: sebagai ‘pemecah/pembakar/pencair lemak’ ataupun ‘fat emusifier’. Apabila Lecithin ‘bertemu’ dengan lemak lemak degil, ia akan ‘memecahkan dan bercampur/bergabung’ dengan lemak-lemak tersebut dan seterusnya membawa ia keluar. Korang tahu tak?? Lecithin ni mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian. Pengambilan Lecithin 4000mg sehari pasti membuahkan hasil yang diidamkan.

 

KONSEP 2 : BUANG

Setelah lemak dibakar, lemak-lemak itu perlu dibuang atau proses detoks. Konsep buang ini sangat penting setelah fungsi bakar berlaku. Apabila lemak telah dipecahkan dari dalam badan, ia harus di bawa keluar melalui pembuangan najis supaya tidak tersimpan dalam badan. Produk Shaklee yg sangat sesuai untuk fungsi ini adalah ALFALFA.

Konsep detoksifikasi dalam usus ini sebenarnya memberi banyak kelebihan. Bukan sahaja dapat kurangkan berat badan, ia juga dapat mengembalikan tenaga dan mengurangkan risiko barah.

 

KONSEP 3 : BINA

Setelah lemak disingkirkan, otot badan perlu dibina semula supata mengurangkan kesan geleber pada badan akibat lemak yang dibuang. Bagaimana nak bina semula? dengan protein rumusan khas dari Shaklee iaitu CINCH.

Kebaikan CINCH SHAKE  MIX:

  • rendah indeks glisemik = 22; sesuai untuk pengidap kencing manis di mana membantu mengekalkan tahap gula dalam darah yang normal dan memberi tenaga yg konsisten.
  • powered by LEUCINE untuk memelihara otot semasa anda menurunkan berat badan.
  • mengandungi 24 gram protein untuk setiap hidangan membuatkan anda merasa kenyang.
  • kandungan serat yang tinggi = 6 gram serat setiap hidangan.
  • memberi 35% atau lebih Nilai Harian 21 vitamin dan mineral penting.
  • dihasilkan daripada soya bebas GMO (Non GMO Soy)
  • tiada perasa tiruan, warna atau pemanis.

Dari kajian klinikal, CINCH membantu menghilangkan lemak yang terdapat pada otot dan dengan bantuan LEUCINE, ia akan membina otot dan mengekalkannya dalam bentuk jisim tanpa lemak (lean muscle).

Pada waktu inilah, ramai pengguna merasa confius setelah berminggu menggunakan Set Kurus Shaklee, tetapi tiada pengurangan dari segi berat badan. Jangan risau, ia NORMAL, KENAPA??

Sebab berat statik itu adalah disebabkan pembinaan otot pada badan. TETAPI, anda akan mengalamai INCHLOSS ataupun dengan kata lain,pinggul mengecil, peha mengecil dan lengan juga menjadi slim. Baju lama dan seluar jeans lama BOLEH DIPAKAI SEMULA. Best kan..???

Lihat perbezaan berat lemak dan berat otot. Walaupun berat anda STATIK, tetapi anda akan nampak slim sebab lemak LEBIH besar dari otot walaupun beratnya SAMA. Teruskan makan Set Kurus Shaklee dan anda pasti akan TERUJA!!

Nota: **Untuk Ibu-ibu menyusu anda tak digalakkan mengambil set ini. Untuk ibu menyusu yang nak kurus, anda boleh ambil set ini, sila klik sini Set Kurus Ibu Menyusu.

Jadi tunggu apa lagi? Order sekarang. Hanya satu klik sahaja lagi.

Klik SINI untuk Panduan Mudah Cara Pembelian Secara Online

Tunggu

Anda ingin harga lebih MURAH dengan PENJIMATAN sehingga 15% ke 20%?

DAFTARKAN diri anda sebagai ahli Shaklee sekarang.

Klik dibawah untuk mendaftar ahli.

Daftar Ahli Shaklee hari Ini

Klik dibawah untuk Whatsapp momyMez untuk pertanyaan lanjut.

6 thoughts on “Set Kesihatan Langsing Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.