Tag Archives: Vivix

Awas Dengan Kesan Sampingan Vivix

Setiap perkara ada risikonya. Vivix pun ada kesan sampingannya tau. Kesan sampingan ni lain sama sekali dengan body adjustments ye. Rujuk kepada pengedar Shaklee anda jika perlukan penerangan lanjut. Kesan sampingan ni adalah kesan yang akan diperolehi setelah penggunaan atau pengambilan sesuatu dalam jangka masa tertentu. Biasanya untuk jangka masa panjang dan penggunaan yang konsisten. […]

Vivix Sesuai Untuk Semua

Vivix ni sesuai untuk semua…terutama mereka yang dah berumur, nak awet muda dan menitik beratkan kesihatan. Suami isteri makan lagi cunnn. Ramai belikan vivix untuk ibu bapa..sebabnya vivix ni kan berbentuk cecair. Senang mau telan dan kesan superb! Vivix merupakan anti-penuaan yang terhebat di abad ini.. Selamat juga digunakan untuk ikhtiar pesakit stroke,diabetis,darah tinggi, buah […]

Ikhtiar Rawat Stroke Dengan Vivix Shaklee

Ikhtiar Stroke Dengan Vivix Vivix hasil 4 jenis botanical plant yg sgt tinggi khasiatnya. Mennghabiskan berbillion dollar untuk melakukan kajian terhadap suplemen ini. Bahan Utama Vivix ialah ; 1. Muscadine Grapes (Anggur Muscadine) Mempunya lebih dari satu kromosom dan ia sangat tinggi kandungan polyphenol dan juga kepekatan resveratrol.  Warna pekat ungu kehitaman menunjukkan ketinggian kandungan […]

Kenapa Ramai Memilih Vivix Shaklee

Vivix? Pilihan ramai untuk kesihatn menyeluruh. 🍇 Menggalakan penuaan yg sihat  – awet muda dan anti-penuaan 🍇 Mebantu mengelakan kanser  – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius 🍇 Mengurangkan risiko penyakit jantung  – melindungi jantung 🍇 Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 🍇 Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi  – melindungi saraf 🍇 […]

Kebaikan Vivix Shaklee

KEBAIKAN VIVIX SHAKLEE 🍇 Galakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan 🍇 Bantu elak kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius 🍇 Kurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung 🍇 Kurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 🍇 Tingkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf 🍇 Kurangkan insiden penyakit […]

Stroke Dan Polifenol Tulen

Apa Itu Stroke? Strok adalah ‘serangan otak’, berlaku apabila aliran darah tidak sampai ke otak sama ada terganggu atau terputus. Apabila ini berlaku, otak tidak mendapat oksigen yang mencukupi atau nutrien yang menyebabkan sel-sel otak mula mati. Apabila sel-sel otak mati semasa strok, kebolehan mengawal ke otak seperti memori dan kawalan otot hilang. Strok yang […]

DISERANG STROKE AKIBAT HIPERTENSI DAN KOLESTROL TINGGI

Apakah strok? Strok adalah penyakit yang memberi kesan kepada saluran darah yang membekalkan darah ke otak. Strok berlaku apabila saluran darah ke otak sama ada disekat oleh darah beku (strok iskemia) atau pecah (berdarah stroke). Apabila ini berlaku, bahagian otak yang tidak lagi mendapat darah dan oksigen yang diperlukan, jadi ia mula mati. Otak anda […]

Vivix Shaklee :: Apa itu Vivix? Apa manfaatnya?

MELAMBATKAN PENUAAN PADA TAHAP SELULAR LEVEL Penyelidikan canggih sejagat untuk menentang penuaan selular dan perkongsiuan penyelidikan bertahun-tahun dengan sintis terkemuka telah menghasilkan Vivix -Penemuan saintifik hebat dari Shaklee. Hanya Vivix mengandungi adunan fitonutrien proprietari, yang memanfaatkan kuasa anggur muscadine yang jarang ditemui dan resveratrop, menghasilkan ramuan yang 10x lebih efektif dari hanya resveratrol sahaja dalam […]

Membantu merawat penyakit Kanser dengan Vivix

Assalamualaikum & Salam sejahtera…..pasti ada yang tertanya-tanya betul ke Vivix ni boleh membantu merawat Kanser? Disini saya kongsikan beberapa testimoni pengguna Shaklee Vivix yang sudah beransur pulih dan ada yang sudah bebas dari penyakit kanser sepenuhnya. TESTIMONI 1 : Vivix VS Kanser Paru-Paru Anda pernah dengar nama Law Chu Hian? Terkenal sebagai pembaca berita di Edisi […]

Kempen Kesihatan Wanita (Woman’s Health) 2016

Kempen Kesihatan Wanita (Woman’s Health) bermula bulan Julai ini dan berakhir pada Sept 2016.   Terdapat 4 Set Kesihatan Wanita dan 1 set Penjagaan Kulit dijual sepanjang kempen ini iaitu : 1. Gorgeous Set (Wanita Muda) 2. Prenatal Set (Wanita Hamil) 3. Postnatal Set (Wanita Pantang & Menyusu) 4. Amazing Golden Set (Wanita Berusia) 5. […]