Terma & Syarat

 

Terma Penggunaan

Terma dan syarat yang dikenakan kepada pengguna laman web ini (www.teratak-vitamin.com). Dengan menggunakan laman web ini, anda menerima dan bersetuju dengan terma ini. Kami mencadangkan anda membaca dengan teliti terma dan syarat-syarat yang dinyatakan di bawah kerana ini menjadi asas kepada perjanjian jualan dilaksanakan antara anda dan kami apabila anda membeli barangan dari laman web kami. Jika anda teruskan dengan pembelian anda, anda akan mengakui bahawa anda telah membaca dan memahami terma dan syarat-syarat.

 

Ketersediaan produk & Proses Pesanan

Laman web ini menawarkan pelbagai produk untuk pelanggan kami dan berkemungkinan produk yang anda pesan / beli tidak ada pada stok kami yang disebabkan oleh beberapa faktor (termasuk stok dari ibu pejabat produk). checkout kami akan membolehkan anda untuk memesan produk yang kehabisan stok – ini bermakna Order yang tidak lengkap anda diadakan dalam penghantaran sehingga perintah itu lengkap.

Sekiranya anda membuat pesanan produk yang kehabisan stok dengan kami, kami akan berusaha untuk memberitahu anda melalui e-mel dalam masa 2 hari perniagaan yang pesanan anda adalah tidak lengkap dan kami akan melakukan yang terbaik untuk menasihati anda masa anggaran ketibaan bagi produk-produk kehabisan stok jika maklumat itu boleh didapati. Jika perlu, kita boleh menawarkan anda satu item alternatif yang bernilai sama.

Sila pastikan anda membenarkan masa yang cukup untuk pesanan anda tiba.