Testimoni Vivix Shaklee Turunkan Paras Gula Dalam Darah

Cara menurunkan paras gula dengan cepat, berkesan dan cepat. Zaman sekarang ni, bukan orang yang berusia saja yang berisiko dengan masalah gula tinggi dalam darah dengan kata mudahnya ialah kencing manis.

Sehingga ada juga yang mempunyai paras gula terlalu tinggi dan terpaksa jarum insulin dalam badan. Salah satu punca terjadinya diabetis dikalagan pesakit diabetis ialah dari pemakanan harian yang tidak sihat.

Penting tau insulin dalam badan. Sebab tu bila badan sudah tidak dapat menghasilkan insulin sendiri maka terpaksalah cucuk insulin. Sebab insuli ni perlu dalam badan untuk memastikan gula atau glukosa dalam badan kita ditukarkan kepada tenaga.

Tanpa insulin, gula dalam darah akan berkumpul dalam salur darah dan menyebabkan paras gula tinggi dan menjadi diabetis atau kecing manis yang kronik.

Vivix Membantu Pesakit Diabetis/Kencing Manis.

Vivix merupakan supplemen yang dapat membantu turunkan paras gula dalam darah kerana ia mengandungi Resveratrol dalamnya.

Bagaimana resveratrol alam vivix ini bertindak untuk pesakit kencing manis/diabetis?

1. Atasi rintangan insulin dalam badan.

Resveratrol membantu kurangkan rintangan insulin dalam badan dan menukarkan glukosa atau gula dalam darah sekaligus menurunkan paras gula dengan menukarkannya kepada tenaga.

2. Memperbaharui sel-sel baru sehingga peringkat DNA.

Vivix berupaya membantu menghasilkam sel-sel baru sekaligus menjadikan luka pesakit diabetis cepat sembuh. Biasanya pesakit diabetis ini akan mengalami masalah luka cepat sembuh sekiranya ada luka dan luka teruk sampai dikorek untuk dibersihkan bagi mengelakkan ia merebak.

3. Tingkatkan sensitiviti insulin

Resveratrol akan menjadikan insulin lebih sensitif kepada kehadiran gula yang berlebihan di dalam badan kita. Insulin akan dapat berfungsi dengan baik untuk membuka pintu kepada glukosa untuk diserap dan ditukar kepada tenaga. Jadi, kandungan gula tidak akan berlebihan di dalam darah kita.

.

Dengan adanya kehadiran Vivix ini, pesakit diabetis kini mempunyai harapan baru.

Percayalah, Vivix adalah penyelesaian terbaik untuk semua pesakit diabetis.

Bila sel kita sihat, tisu-tisu badan dan organ-organ kita akan jadi lebih sihat dan kita akan lebih kuat untuk melawan penyakit yang datang.

Testimoni Yang Berjaya Dengan Vivix

Ramai kan yang dah amalkan Vivix ni 7ntuk bantu perbaiki kesihatan mereka. Kalau anda atau keluarga anda, jiran anda atau saudara anda yang ada masalah yang sama. Cepat-cepat dapatkan vivix ni untuk ikhtiar.

Hubungi momyMez untuk pembelian di 013-899 4478 atau klik je gambar dibawah ini.

Jom whatsapp momyMez sekarang…

Atau kalau nak buat sendiri boleh juga, anda boleh buat pembelian sendiri di sini. Klik je gambar dibawah ni untuk pembelian online anda terus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.