Category Archives: ESP – Soy Protein Isolate Powder

Set Jerawat Shaklee

Nak tak kulit yang lebih licin, bersih dan flawless semulajadi? Bila kulit dah cantik, make up lagi lah bertambah cantik sebab kulit kita akan jadi lebih smooth. Jadi, disini momyMez nak kongsikan antara supplement yang boleh diamalkan untuk memiliki kulit yang lebih sihat dan cantik. Set Cantik Hilangkan Jerawat 🐱ESP 🐱VITAMIN C 🐱VITAMIN E Kelebihan […]

Set Kurus Ibu Menyusu

Set kurus untuk menyusu shaklee terdiri daripada 2 kategori iaitu khas untuk yang tidak suka jenis minuman dan khas untuk yang OK dengan minuman.   Set Kurus Ibu Menyusu Khas Untuk Yang Tidak Suka Jenis Minuman Terdiri daripada 3 produk iaitu Vita-Lea, Alfalfa dan Omega Guard. (SET K1_ Premium : BF) Vita-Lea  Multivitamin semulajadi untuk […]

Set Kecantikan Shaklee

Untuk set kecantikan asas suplemen dari Shaklee yang wajib anda cuba ialah ESP, Vitamin C dan Vitamin E. Produk terbaik dari Shaklee untuk meyerlahkan kecantikan anda. Antara fungsi set kecantikan asas suplemen ialah : ESP (Soy Protein)   🌸 Membina kulit yang sihat dan berseri 🌸 Membersihkan kulit dan memudarkan parut 🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸 Mempertingkatkan […]

Perbezaan Soya Shaklee (ESP) Dengan Soya Yang Ada Di Pasaran

ESP merupakan produk soya yang terbaik di pasaran. ESP merupakan salah satu produk terlaris di Shaklee, TOP 10 yang menduduki tempat kedua di hati pengguna Shaklee. Antara sebab kenapa ESP Shaklee berbeza dengan soya-soya lain di pasaran :   💯 Keberkesanan ESP terbukti melalui kajian klinikal saintis sedunia ESP merupakan produk soya yang telah menjalani […]

Kisah Pendek Menjadi Sebahagian Dari Keluarga Shaklee

Dulu.. Masa kecil dulu parents sememangnya ada bagi makan vitamin, tapi bila semakin meningkat remaja dan dah pandai sendiri-sendiri, akhirnya pengambilan vitamin tu dah hilang dalam rutin harian. Sepanjang meningkat remaja ke arah dewasa..langsung tak ambik kisah pun kepentingaannya pengambilan vitamin ni. Dipendekkan cerita, momyMez join Shaklee iaitu syarikat nutrisi yang hebat ini bila berniat […]

Tanda Buah Pinggang Bermasalah

Kesihatan buah pinggang sangat penting kerana buah pinggan merupakan salah satu organ penting dalam tubuh badan kita. Buah pinggang penting untuk menapis segala kekotoran seperti toksin yang memundaratkan kesihatan.   Tanda atau gejala seseorang itu mempunyai masalah buah pinggang ialah tubuh badan akan mudah berasa letih dan lelah apabila melakukan aktiviti fizikal terutamanya aktiviti lasak. […]

Merawat Buah Pinggang Bocor

Buah pinggang bocor berlaku apabila kehilangan protein dalam urin (proteinuria). Tandanya bengkak di bahagian kaki sahaja atau seluruh tubuh (sindrom nefrotik). Terdapat dua kategori punca berlakunya kebocoran iaitu primer dan sekunder. Primer adalah penyakit yang hanya melibatkan buah pinggang seperti Glomerulonefritis. Manakala, sekunder disebabkan penyakit lain seperti diabeties, darah tinggi dan SLE. Rawatan Untuk Pesakit Buah […]

Masalah Jerawat atau Muka Berminyak Untuk Lelaki

Anda mempunyai masalah jerawat atau muka berminyak???😱😱 Mari kita lihat testimoni ini, hanya 2 minggu dengan ESP Shaklee. Muka dia semakin sihat. Jerawat semakin berkurangan dan muka pun kurang berminyak sudah. Jangan terkejut, bukan kaum hawa saja yg boleh ambik ESP tau, kaum adam juga boleh👦 #EffectShaklee dia memang menakjubkan. Kaum Adam 👦& Hawa 👧 […]

Masalah Rambut Gugur atau Kuku Rapuh

Masalah rambut gugur?? Kuku rapuh?? Jangan risau, ESP dapat membantu menguatkan akar rambut dengan sihat. ESP juga dapat membantu masalah kuku mudah patah akibat rapuh. ESP sangat sesuai untuk masalah anda, sebab ESP adalah protein yang berkualiti tinggi. Protein ni penting untuk pergerakan untuk enzim. Protein sebagai alat pengangkutan yang bawa molekul ke bahagian tubuh […]

BEZA ESP SHAKLEE DENGAN SOYA BIASA YANG LAIN

🍀🍀BEZA ESP SHAKLEE VS SOYA BIASA YANG LAIN🍀🍀 🍃ESP diiktiraf seluruh dunia.🍃 Diiktiraf secara kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif, memiliki kualiti protin tinggi yang pernah dihasilkan di seluruh dunia. Non-GMO Menggunakan kacang soya yang hanya mengandungi ‘Non-GMO'(non-Genetically Modified Organism), Ia diproses pada kadar suhu yang rendah G.I yang rendah Kandungan Indeks Glisemik(G.I) yang […]