Category Archives: Vita-C Plus

Set Penjagaan Kulit Muka Dari Bahan Semulajadi

Tadi dah unboxing parcel momyMez yang dah sampai ke bumi Oz. Terus ketik gambar. MomyMez belanja gambar ni, biar agak malap pencahayaannya🙊 Moga skin momyMez pun akan sihat bukan saja dalaman tapi luaran juga. = Skincare Youth+Suplemen shaklee. Jom amalkan skincare yg 100% vegan dan selamat serta terbukti berkesan. 😘. Ni kali lah..mari kita tukarr..keh […]

Shaklee Promotion For October 2018

Khas untuk anda semua, jangan lepaskan peluang untuk beli Vitamin C bulan ni sebab ada PROMOSI. 💘PROMO : BELI 3 BOTOL DAPAT DISKAUN 5%.Seriusly, sangatlah jimat! Untuk anda yg cari untuk kecantikan tapi UNDER BUDJET, Vitamin C inilah momyMez recommended untuk dicuba. Kalau ada yg nak dapatkan harga PROMO VITAMIN C ni, boleh juga kumpul-kumpul […]

Set Jerawat Shaklee

Nak tak kulit yang lebih licin, bersih dan flawless semulajadi? Bila kulit dah cantik, make up lagi lah bertambah cantik sebab kulit kita akan jadi lebih smooth. Jadi, disini momyMez nak kongsikan antara supplement yang boleh diamalkan untuk memiliki kulit yang lebih sihat dan cantik. Set Cantik Hilangkan Jerawat 🐱ESP 🐱VITAMIN C 🐱VITAMIN E Kelebihan […]

Set Kecantikan Shaklee

Untuk set kecantikan asas suplemen dari Shaklee yang wajib anda cuba ialah ESP, Vitamin C dan Vitamin E. Produk terbaik dari Shaklee untuk meyerlahkan kecantikan anda. Antara fungsi set kecantikan asas suplemen ialah : ESP (Soy Protein)   🌸 Membina kulit yang sihat dan berseri 🌸 Membersihkan kulit dan memudarkan parut 🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸 Mempertingkatkan […]

Kenali Darah Tinggi Pembunuh Senyap

Ramai dikalangan masyarakat masa kini menghidap penyakit darah tinggi. Kini faktor usia bukan lagi pengukurnya untuk ada masalah darah tinggi ini, malahan mereka yang masih berusia muda turut menghidap masalah darah tinggi berbanding dahulu kala yang kebanyakannya orang berusia. Apa Itu Darah Tinggi? Tekanan darah adalah tekanan yang dikenakan oleh darah terhadap pembuluh arteri semasa […]

Tanda Buah Pinggang Bermasalah

Kesihatan buah pinggang sangat penting kerana buah pinggan merupakan salah satu organ penting dalam tubuh badan kita. Buah pinggang penting untuk menapis segala kekotoran seperti toksin yang memundaratkan kesihatan.   Tanda atau gejala seseorang itu mempunyai masalah buah pinggang ialah tubuh badan akan mudah berasa letih dan lelah apabila melakukan aktiviti fizikal terutamanya aktiviti lasak. […]

Merawat Buah Pinggang Bocor

Buah pinggang bocor berlaku apabila kehilangan protein dalam urin (proteinuria). Tandanya bengkak di bahagian kaki sahaja atau seluruh tubuh (sindrom nefrotik). Terdapat dua kategori punca berlakunya kebocoran iaitu primer dan sekunder. Primer adalah penyakit yang hanya melibatkan buah pinggang seperti Glomerulonefritis. Manakala, sekunder disebabkan penyakit lain seperti diabeties, darah tinggi dan SLE. Rawatan Untuk Pesakit Buah […]

Masalah Jerawat atau Muka Berminyak Untuk Lelaki

Anda mempunyai masalah jerawat atau muka berminyak???😱😱 Mari kita lihat testimoni ini, hanya 2 minggu dengan ESP Shaklee. Muka dia semakin sihat. Jerawat semakin berkurangan dan muka pun kurang berminyak sudah. Jangan terkejut, bukan kaum hawa saja yg boleh ambik ESP tau, kaum adam juga boleh👦 #EffectShaklee dia memang menakjubkan. Kaum Adam 👦& Hawa 👧 […]

Set Menyusu Lengkap Shaklee || Untuk Ibu-Ibu Yang Mementingkan Anak

Assalamualaikum WBT dan Salam sejahtera.. momyMez nak kongsikan makanan tambahan serta supplemen yang menjadi pilihan momyMez serta ramai ibu-ibu berkerjaya di luar sana yang berusaha nak memberi bayi mereka susu ibu sepanjang tempoh 2 tahun. Kekurangan susu ibu adalah perkara yang paling merisaukan momyMez, risaukan anak tidak mendapat susu yang mencukupi dan rasa sakit apabila […]

SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS™ SHAKLEE || KETAHUI KEBAIKAN DAN KELEBIHANNYA ||

Sustained Release Vita-C Plus™ Shaklee || menawarkan manfaat vitamin C tulen melalui kaedah penghantaran proprietari serba semula jadi yang berperanan melepaskan vitamin C secara berperingkat ke dalam tubuh. Ianya merupakan produk pertama yang menawarkan vitamin C dengan kawalan pelepasan secara semulajadi yang menggunakan proprietari dengan sistem penyaluran semulajadi yang melepaskan vitamin C sedikit demi sedikit dalam […]