Category Archives: Set Kesihatan Shaklee

Set Jerawat Shaklee

Nak tak kulit yang lebih licin, bersih dan flawless semulajadi? Bila kulit dah cantik, make up lagi lah bertambah cantik sebab kulit kita akan jadi lebih smooth. Jadi, disini momyMez nak kongsikan antara supplement yang boleh diamalkan untuk memiliki kulit yang lebih sihat dan cantik. Set Cantik Hilangkan Jerawat 🐱ESP 🐱VITAMIN C 🐱VITAMIN E Kelebihan […]

PROMOSI SHAKLEE BULAN MEI 2018

PROMOSI MEI 2018 Sempena Ramadhan yang bakal menjelma tidak lama lagi ni, promo bulan ini sangatlah istimewa buat kita untuk menyokong nutrisi ketika berpuasa nanti. ☑ Might 3 Gems Set ~ ESP, MS, PD, Cinch Shake Beli Twin Pack Meal Shakes atau Perfomance Drink atau Cinch Shake Vanilla, anda akan dapat potongan harga sebanyak 10%. PERCUMA […]

Set Kesihatan Kecantikan Shaklee

Fitrah wanita sememangnya inginkan kecantikan, kulit dan wajah yang cantik dan berseri. Terutamanya mommy-mommy yang sentiasa ingin kelihatan cantik, vogue dan anggun untuk suami yang tersayang walaupun sudah beranak pinak kan. Kalau selekeh jer dan tidak pandai menjaga kecantikan suami pun segan dan mulalah mencari alasan untuk meminggirkan diri dari isteri. Kulit yang cantik adalah […]

Set Kesihatan Wanita Shaklee

Fitrah wanita sememangnya kaya dengan kelembutan dan kasih sayang, hingga dalam banyak keadaan sanggup berkorban diri untuk keluarga. Ada kalanya, dek kerana kesibukan mengurus suami, anak-anak, keluarga dan karier serta tanggungjawab sosial masing-masing, ramai wanita yang kesihatannya mula terabai tanpa makan minum yang seimbang serta masa rehat yang cukup. Antara Penyakit Yang Sering Dihadapi Oleh […]

Set Kesihatan Lelaki Shaklee

Set kesihatan lelaki Shaklee adalah cadangan kombinasi supplemen / vitamin khas untuk kaum lelaki yang berumur 13 tahun keatas. Kenapa perlu supplemen untuk lelaki ini? Sekuat dan sehebat mana pun orang lelaki, mereka juga manusia yang tak lari dari penuaan, penyakit, kurang stamina dan pelbagai lagi masalah. Jadi, mereka juga memerlukan penjagaan kesihatan. Ini adalah […]