Category Archives: Uncategorized

Promosi November 2018 Shaklee

H e l l o  N o v e m b e r  to  R e m e m b e r. New month. New Promotion. 1.) Bulan ni ada Omega Guard harga murah.♥️ Beli 2 Diskaun 5%.♥️ Beli 6 Percuma 1.Memang happy lah we all sebab untuk anak2 kami sekali. 2.) Youth Skincare♥️ Beli Set dapat PERCUMA […]

Tips Memilih Serbuk Protein Terbaik

Tahukah anda 25% daripada badan kita berasal daripada protein? Kuku, rambut, kulit, otot-otot adalah protein. Malah Dr Bruce Miller dalam bukunya menyatakan manusia adalah protein. Protein diperlukan dalam kehidupan seharian untuk tubuh badan kita. Namu, pilihlah sumber protein terbaik untuk kesihatan berpanjangan dan kehidupan yang berkualiti. MomyMez dan keluarga memilih serbuk protein untuk menambah keperluan […]

Kesan Positif Vitamin C

Seperti kita tahu, vitamin C mempunyai banyak manfaat untuk kita amalkan dalam kehiduoan seharian. MomyMez juga mengamalkan pengambilan vitamin C setiap hari. Vitamin C shaklee menjadi pilihan kami sekeluarga. Vitamin C shaklee sangat istimewa dengan adanya teknologi sustained release iaitu perlepasan berperingkat dimana vitamin C dilepaskan setiap jam selama 5jam. Jadi, memang tidak ada pembaziran […]

TESTIMONI YOUTH SKINCARE 100% VEGAN

Boleh nampak kan bertapa bestnya kulit kita dengan skincare Youth ni. MomyMez sendiri pun guna skincare ni. Memang kesannya pun cepat dan puas hati. Kamu yang ada masalah kulit untuk muka. Try skincare ni. Sangat membantu. Jeragat yg berkurun lama pun boleh hilang. Masalah kulit berlekuk pun makin baik. Lelaki Dan Wanita Boleh Guna. Semua […]

Zink Untuk Kesihatan Kita Semua.

Zink salah satu mineral pelbagai manfaat untuk kesihatan. Banyak manfaatnya ambil Zink ni untuk kita semua. Terutama kaum lelaki. Di Shaklee kami ada Zinc Plus💓 Apa antara manfaat yang ada pada Zinc Plus ini ialah: ✅ Meningkatkan kesuburan ✅ Meningkatkan sistem imun ✅ Meningkatkan daya ingatan dan pembelajaran ✅ Meningkatkan kesihatan rambut. ✅ Mempercepatkan penyembuhan […]

Set Penjagaan Kulit Muka Dari Bahan Semulajadi

Tadi dah unboxing parcel momyMez yang dah sampai ke bumi Oz. Terus ketik gambar. MomyMez belanja gambar ni, biar agak malap pencahayaannya🙊 Moga skin momyMez pun akan sihat bukan saja dalaman tapi luaran juga. = Skincare Youth+Suplemen shaklee. Jom amalkan skincare yg 100% vegan dan selamat serta terbukti berkesan. 😘. Ni kali lah..mari kita tukarr..keh […]

Testimoni Vivix Demam Denggi

Demam denggi ni biasa kita dengar, dan tahukah anda bahawa demam denggi juga berbahaya sehinga boleh meragut nyawa si pesakit demam denggi? Penurunan platlet darah yang tidak dikawal membahayakan nyawa. Apa itu Demam Denggi? Demam denggi ini merupakan sejenis penyakit yang disebabkan oleh jangkitan virus Denggi (genus Flavivirus) yang disebarkan oleh nyamuk Aedes betina. Cara […]

Testimoni Vivix Membantu Tingkatkan Tenaga

Vivix merupakan suplemen yang boleh membantu memberikan kita berasa lebih bertenaga. Salah satu fungsi dari bahan utam Vivix ialah untuk meningkatkan tenaga sel. Seperti kita tahu, organ dalaman kita dibina daripada sel-sel. Dalam sel ini , terdapat sejenis elemen penting yang dipanggil Mitochondria. Mitochondria berfungsi untuk mengahasilkan tenaga sel. Apabila mitochondria gagal hasilkan tenaga dengan […]

Testimoni Vivix Awet Muda Anti-Penuaan

Awet muda! Seronok kan bila kita disangkakan kakak pada anak-anak kita kelak..Hihi..awet muda gituu.. Semua orang nak awet muda kan. Kalau boleh mahu yang nampak muda dari usia sebenar dan kekal sihat juga. Untuk 2 kombinasi ni, momyMez ada caranya. Iaitu Vivix. Vivix bukan saja bantu jadikan kita tampak lebih muda tapi juga membantu dari […]

Testimoni Vertigo Berkesan Dengan Vivix

Terdapat beberapa simptom Vertigo. Antaranya ialah; 1. Kerap sakit kepala. 2. Penglihatan nampak berputar-putar. 3. Loya dan muntah-muntah. 4. Sukar untuk seimbangkan diri. 5. Kepala terasa kerap nak melayang-layang je. Vertigo ni boleh jadi penyakit sementara dan berpanjangan juga. Bertiga terjadi apabila otak kita memberi signal kepada semua organ kita secara serentak memyebabkan badan jadi […]