WAHM || Work At Home Mom || Suri Rumah & Bekerja

MomyMez​ ni adalah seorang WAHM. Apa WAHM? “Work At Home Mom”, WAHM ni banyak cabarannya. Banyak komitmen,nak kena layan anak, suami, rumahtangga, makan minum semua. Bukan hadap je komputer untuk semua.

WAHM juga manusia biasa, buat kerja sendiri dan ada masanya akan rasa down. Banyak ja mahu kena buat. Mandikan anak-anak, memasak, suapkan anak makan, uruskan pakaian dan  lagi.

Memang akan kadangnya pening mau layan kerenah anak2 kan. Tapi kita pun ada life juga..ada kawan2, family dan saudara-mara.

Lagi2 bila anak sakit..kesian kat anak, tapi kerja2 juga perlu dibuat. Bisnes pun jalan juga. 

Bukan halangan mahu berjaya bila banyak komitmen. Cumanya kita mungkin tidak tahu dan kurang bersabar. 😄

Jika anda ingin menjadi WAHM yang berjaya dan dapat menambah pendapatan isi rumah, hubungi saya segera.

momyMez_0138994478

teratak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.