6 Sebab Mengapa Perlu Pilih Minyak Ikan Shaklee Omega Guard

Seperti yang kita semua tahu bahawa minyak ikan memberi banyak manfaat kepada kesihatan tubuh kita. Namun begitu, kita kena memilih bijak memilih minyak yang berkualiti kerana terlalu banyak minyak ikan dipasaran tapi tidak sama seperti minyak ikan dari Shaklee.

Kami sekeluarga memilih minayk ikan Shaklee Omega Guard ini untuk diamalkan setiap hari. Pernah mengambil omega jenama lain tapi sangat berbeza dengan omega shaklee ini.

Jadi, perkongsian kali ini adalah mengenai minyak ikan yang berkualiti tinggi berbanding minyak ikan lain yang ada dipasaran.

KENAPA PERLU PILIH MINYAK IKAN SHAKLEE?

Penyulingan Molekul Tiga Penyulingan

Penyulingan molekul digunakan untuk menulenkan minyak ikan untuk menyingkirkan bahan cemar alut yang merbahaya secara berkesan. Namun, proses penyulingan molekul tunggal tidak dapat menyingkirkan semua kontaminasi dan logam berat.

Untuk memastikan minyak ikan adalah tulen, berkepekatan tinggi dan selamat untuk diambil, proses penyulingan molekul mestilah diulangi sebanyak tiga kali. Dan, hanya Shaklee yang ada melakukannya.

Minyak Ikan Berkepekatan Tinggi

Minyak ikan yang terbaik adalah mempunyai kepekatan yang tinggi yang membekalkan DHA dan EPA yang tinggi. Satu hidangan memberi anda 999mg Omega-3 (546mg EPA, 360mg DHA.

Minyak Ikan dari Ikan Kecil

Minyak ikan Shaklee diambil dari ikan kecil dan mempunyai Biokulasi toksin yang rendah. Kerana semakin besar ikan, semakin tinggi pengumpulan logam berat dan bahan cemar.

Untuk manfaat kesihatan yang maksimum, pilihlah ikan yang tinggi dengan asid lemak omega-3 dan rendah dengan logam berat.

Diiktiraf Oleh Friend Of Sea

Shaklee prihatin terhadap populasi dan had tangkapan supaya untuk memastikan bekalan minyak ikan yang berterusan tanpa menjejaskan alam sekitar untuk meneruskan kelangsungan minyak ikan pada anak-anak kita dimasa hadapan.

Mempunyai 7 Spektrum Lengkap Asid Lemak Omega-3 Tulen

Dishaklee, minyak ikannya membekalkan lengkap tujuh jenis asid lemak perlu Omega-3 tulen. Risiko pembentukan lemak trans lebih rendah, penyerapan pula lebih tinggi dan lebih berkesan untuk mengurangkanrisiko penyakit yang berkaitan dengan kardiovaskular.

Dengan pengambilan Omega Gaurd, ianya sama seperti anda mengambil seluruh ikan.

Bau dan Rasa Kesan Hanyir yang Minimum

Hanya Omega Guard Shaklee yang mempunyai minyak ikan yang tidak ada bau dan rasa hanyir yang kuat. Dan saiznya yang kecil berbanding minyak ikan lain yang ada dipasaran memudahkan kita dan anak-anak menelan dengan mudah.

Anak-anak momyMez suka Omega ni, boleh kunyah-kunyah atau telan dengan gembiranya.

Inilah dia mengapa istimewaanya Omega atau minyak ikan Shaklee berbanding minyak ikan lain dipasaran.

Pilihlah dengan bijak untuk mendapatkan manfaat yang optima dari minyak ikan yang berkualiti tinggi untuk anda diri anda dan kelurga.

Boleh dapatkan minyak ikan Omega ini dengan momyMez dengan menghubungi momymez KLIK DISINI

Atau buat pembelian sendiri dengan Klik E-Sell dibawah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.